marți, 28 decembrie 2010

Importanta vietii!

Cunva am ajuns la ideea ca Vata e importanta, Viata nu trebuie irosita, Viata pare ceva sacru, ceva nobil. Uite care e problema mea: Daca viata e sacra de ce testam substante si medicamente farmaceutice pe sobolani de laborator, si nu direct pe oameni , in fond, produsele sunt destinate Oameniilor, nu? Deci Viata Oamenilor e mai scara, nobila si mai importanta, iar viata soarecilor de laborator mai putin importanta. Cand am devenit mult mai buni ca soarecii de laborator? Ati auzit de necrofilie? Se intampla mai des decat credeti, printre oameni doar. Un sobolan de laborator sau nu o sa faca multe lucruri pe care noi le numim sarboase, dar necrofilia nici nu i-ar trece prin minte.
Deci viata chiar daca e importanta, nobila si sacra… nu se aplica decat catorva rase, sau fiinte individuale.
A 2-a problema a mea… e legata de cine recunoaste Importanta Vietii. Cine spune ca unele fiinte vii merita sa traiesca(pisicute, catelusi… daca nu sunt comunitari) si cine spune care trebuie sa moara virusii(pe care apropo nu i-am invins cu toata inteligenta noastra, nu stim sa-i omoram, ei stiu sa muteze si sa ne omoare => net superior oamenilor), celulele de cancer, tantari etc. Noi, oamenii, noi alegem cine traieste si cine moare. Tot noi spunem ca viata e ceva sacru. Stiti de unde stim toate lucrurile astea ? Le-am inventat. Stii de ce ? Interes propriu, pt. ca suntem in viata.Oamenii vii au un interes mare sa-i faca pe ceilati sa creada ca viata e sacra si nobila stiii de ce? Ca Majoritatea oamenilor sa le fie frica sa moara, ba chiar sa faca orice inafara sa moara. de ce crezi ca functioneaza amenintatul cu arma? Pentru ca oamenilor le e frica sa moara.
Frica a fost si este un sentiment conceput DOAR pentru controlul maselor,nu are nici o inclinatie pozitiva, Ba chiar in orice situatie ori agraveaza situatia, ori in cel mai bun caz nu face nimic.
Quiz: Gasiti o situatie in care sentimentul de frica v-a ajutat intr-o situatie (exceptand cand aluneci si te prinzi, ala e instinct, nu-ti ajunge impulsul in coretex decat dupa ce acctiunea s-a terminat).

Un comentariu: